Canon Srbija

 —
Rating
Likes Talking Checkins
643 0
About Canon Srbija - Zvanična FB stranica - Podelite sa nama svoje radove, interesantne linkove i fotografije, učestvujte u nagradnim konkursima, razgovarajte sa ostalim članovima i saznajte medju prvima sve što se tiče kompanije Canon i njenih proizvoda
Description Canon Srbija predstavlja deo Canon Evropa koji učestvuje sa jednom trećinom u ukupnoj globalnoj prodaji kompanije Canon i zapošljava u regionu 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA).

Kompanija je osnovana 1937. godine sa ciljem da napravi fotoaparate najvišeg kvaliteta a dostupnih potrošačima. Canon-ova neumorna strast prema „Snazi slike“ je od tada izazvala da se ova tehnologija proširi na brojna tržišta i tako je kompanija zauzela mesto svetskog lidera i u domenu potrošačkih proizvoda i u domenu poslovnih rešenja. Njena rešenja obuhvataju proizvode, od kompaktnih digitalnih i SLR fotoaparata, preko emisione optike i prenosivih aparata sa X-zracima, do multifunkcijskih i produkcijskih štampača, a sve ih podržava asortiman usluga dodate vrednosti.
Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi proizveo najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge koje će zadovoljiti kreativne potrebe korisnika. Od fotografa do kompanija koje se profesionalno bave štampom, Canon svakom korisniku omogućava da razvije svoju strast prema fotografijii.


Web site http://www.canon.rs
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this camera / photo