Miss World Romania

 —
Rating
Likes Talking Checkins
349 68
About Miss World Romania, licenta a agentiei ExclusivEvent, este competitia nationala care desemneaza reprezentanta Romaniei in finala mondiala Miss World.
Description Formularul de inscriere pentru Miss World Romania: http://www.exclusivevent.ro/formular.php/

Miss World - http://www.missworld.com - este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, "The Big Four Major Pageants" - Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetica) fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial - http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_international_beauty_pageants

Sub deviza “Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor şi deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume.
Dintre toate competitiile internationale de frumusete Miss World are cea mai activa campanie sociala pe toate continentele si cel cel mai puternic mesaj social, avand la activ donatii facute de peste 1 miliard de usd - www.beautywithapurpose.com

Istoria Miss World se intinde de mai mult de o jumatate de secol de pasiune si energie a concurentelor din intreaga lume, care au incercat sa contribuie la societatea globala. http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_World

Creat in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete in acest moment.
Prima castigatoare a unei competitii internationale de frumusete majore din istorie si anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind de altfel la acea vreme prima concurenta dintr-o competitie de frumusete care a purtat un costum de baie format din doua piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj. In 1986 celebra actrita Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World. Nu a castigat competitia, dar peste ani, munca i-a fost recompensata cu un trofeu Oscar. O alta actrita celebra si-a facut debutul în showbizz, participand la Miss World în 1994. Frumoasa Aishwarya Rai a castigat odata cu titlul Miss World, admiratia lumii intregi, devenind în timp una dintre cele mai bine platite actrite de la Bollywood.

Ioana Valentina Boitor castigatoare a Locului 2 (First Runner-up) in cadrul Miss World 2006 a reusit cea mai buna clasare a unei reprezentante a Romaniei in intreaga istorie a competiilor internationale majore de frumusete.
Nicoleta Luciu a reprezentat Romania in cadrul Miss World 1999.

Ioana Natalia Onet este detinatoarea coroanei Miss World 2015 Romania.
Finala mondiala Miss World 2015 va avea loc in Sanya - China in perioada 21 noiembrie - 21 decembrie 2015.

Conditii de participare/inscriere pentru Miss World: fete cu varsta cuprinsa intre 17-26 ani, minim 1.65 m inaltime. Se accepta si candidatele cu orice fel de operatii estetice (regula care se aplica in toate competitiile internationale de frumusete).

Lista tuturor competitiilor internationale de frumusete pentru care puteti aplica prin agentia noastra, o gasiti aici: https://www.facebook.com/exclusiv.event.romania/info
Phone (+40 727 177 994) (+40 754 895 869)
Web site http://www.missworldromania.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this organization