Triptailor

 —
Rating
Likes Talking Checkins
35 211
About Trip Tailor - Your private travel concierge!
Description TRIP TAILOR - YOUR PRIVATE CONCIERGE!

Obiectivul agentiei noastre este cunoasterea nevoilor clientilor si investim resurse, timp si suflet , pentru satisfacerea acestora cu promptitudine si profesionalism.

Prin parteneriate cu tour-operatori renumiti , externi sau interni , agentia noastra poate oferi clientilor sai calatorii de vacanta variate, care in esenta reprezinta o experienta de viata, o aventura , o stare de spirit . Si toate acestea reprezinta o bogatie a sufletului, un stil de viata .

Fiecare dintre noi avem asteptari diferite de la vacanta , dorinte personale legate de confort, relaxare, cunoastere si nu numai. Noi vom descoperi aceste dorinte si de fiecare data vom propune variante personalizate, adaptate bugetului disponibil. Noi sustinem abordarea de catre turisti a unor destinatii care sa ofere lucruri autentice, inedite, incepand de la varietati culinare pana la activitati si sporturi extreme.

Prin serviciul Concierge consiliem turistii nostri si inca din agentie ii informam despre tot ceea ce poate oferi o destinatie , prin ce este unica si cand este oportun sa o vizitezi .

Incercam sa ne cunoastem clientii si sa-i indrumam catre o vacanta potrivita, fie ca este o calatorie activa , cu mai multe escale si porgrame turistice, fie ca este doar un sejur pe o plaja insorita, maingaiata de apele de smarald ale oceanului . Temple antice, vestigii istorice, safari , relaxare in SPA uri exotice , destinatii pentru shopping , helicopter skiing , croaziere si de ce nu , va veni vremea calatoriilor cu balonul sau catamaranul si mai departe calatoria in spatiu, iata puncte de reper ale propunerilor noastre. Machu Picchu , Nazca , Marele Zid Chinezesc, ,Tibet , Taj Mahal , Templul Angkhor, Galapagos, Groelanda sau Alaska , Bora Bora, Maldive, Zanzibar, Cancun , Caraibe , Kenia, Africa de Sud, Noua Zeelanda , Boracay , Long Bay , Monte Carlo, Saint Tropez , Saint Moritz, Cortina D’Ampezzo, Aspen, marile capitale ale lumii si multe altele sunt destinatii promovate de noi catre clienti.

Incepand cu luna MAI 2011 am demarat programul ,, THE JOY OF TRAVELLING ‘’ cu oferte speciale pe urmatoarele destinatii : INDIA , CHINA, JAPONIA, NOUA ZEELANDA, HAWAII , TAHITI , MALDIVE, MAURITIUS , SEYCHELLES, TAILANDA , PERU, RIO DE JANEIRO , EMIRATELE ARABE UNITE , AFRICA DE SUD, CUBA, MEXIC .

TRIPTAILOR va ofera cele mai bune variante de calatorie cu avionul , atat ca pret cat si ca ruta de zbor sau orar, corespunzator programului Dvs.

Pentru individual sau pentru grup ,veti primi alternative pe diferite companii de zbor, astfel incat Dvs. puteti alege varianta ideala.

Pentru a nu supra-solicita secretariatul Dvs. sau Departamentul de Marketing, cu atributiile unei agentii de turism , pentru organizarea evenimentelor companiei , puteti apela la agentia noastra si veti avea mai multe avantaje : o abordare profesionista, preturi speciale, diversitate in alternative (concept eveniment , locatie, cazare, transport, catering, echipament tehnic), monitorizarea rezervarilor, a platilor, a datelor limita , modificari ,anulari, managementul evenimentului, programe post eveniment si multe alte servicii.

TRIPTAILOR asigura intreg suportul pentru organizarea calatoriilor de business sau incentive , participarea la evenimente internationale precum si logistica necesara organizarii cu succes de conferinte , seminarii , congrese, intalniri, team building, atat in tara cat si in strainatate

Prin intermediul departamentului de PR TRIPTAILOR oferim concepte de eveniment inedite dar si implementarea acestora .

Doriti sa premiati cei mai buni angajati ai Dvs. , cei mai performanti dealeri, furnizori
sau parteneri?

Va propunem calatoriile de motivare –,, incentive’’ , care pot fi organizate atat in tara, cat si in strainatate. Pe langa frumusetile locurilor , relaxare si confort , beneficiarii pot descoperi aspecte interesante legate de munca pe care o realizeaza si poate fi un schimb de experienta deosebit de util .

Bugetul Dumneavoastra nu va fi cheltuit, el va fi investit !

Va asteptam !
Echipa TRIPTAILOR
Phone +40736.200.032
Web site http://www.triptailor.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this travel / leisure