Fædres Rettigheder FR

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Denne side har til formål at råbe Danmark op ! at skabe en bedre retfærdighed samt ligestilling i bland mænd og kvinder .
Husk du er ikke alene !
Description Denne side har til formål at råbe Danmark op ! at skabe en bedre retfærdighed samt ligestilling for mænd i Statsforvaltningerne . Man hør ofte den om den Ensidighed alt den Diskrimination som foregår i mod fædrene ! Nok er nok ! Dog lever vi i en meget modrene tid ! men dette ses slet ikke når det er vores børn det drejer sig om ! Vær i blandt os hele vejen, vær med til at skabe en bedre fremtid for dig og dine børn ! En fremtid hvor der bliver taget højde for barnets tarv ! En fremtid hvor det bliver muligt at Børn både kan for lov til have sin far og sin mor! Dette burde have været sagen for længest !!baseret på det sunde fornuft og ikke mindst børnenes tarv . Del gerne siden så der kan komme endnu flere til for at støtte denne smukke tanke om en retfærdig - ligestillingen i bland Mænd og kvinder. Et bedre samfund med mere kompetence som både du og jeg os alle ,kan være med til at skabe på længere sigt . Vær med til at gøre en forskel ! Vi skal gør alt for vores børn samt for de næste generationer. Giv aldrig op selv om det kan være svært ! husk det er dine børn og husk du er ikke alene . Stop forældrefremmedgørelse nu !

Her kommer nogle nyttige links til andre relevante sider og grupper .

1 Vores Facebooks gruppe Fædres Rettigheder
https://www.facebook.com/groups/363850993741969/

2 Husk sammen står vi stærkt
https://www.facebook.com/pages/Husk-sammen-st%C3%A5r-vi-st%C3%A6rkt/146441122199080?fref=ts

Der skal gøres opmærksom på at dette er frivillig arbejde.. men vi hjælper hvor vi kan. Der kan være mange som skriver til os, så der kan godt gå noget tid før vi er i stand til at besvare . Vi håber på jeres forståelse .

Endnu en gang tak til alle jer som støtte os og deltager i vores debatter som kommer med jeres erfaringer, alle jer som med til at rådgive andre, som sagt alle i samme båd, og ønsker alle Retfærdigheden og ikke mindst alt det bedste for vores børn . HUSK DU ER IKKE ALENE !
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community