TwoMinds

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 18
About Er du en af de ganske normale mennesker som bare har lyst til at få det bedre. Føle at du er Ok❤ at du er god nok❤
Coaching vil så være lige dig - ring nu❤
Description Har du som person brug for en sparringspartner som kan hjælpe dig videre i livet - så giv coaching en chance Du skal bare turde. Jeg hjælper dig med at ændre dit fokus så du er istand til at fokusere positivt og på de ting du kan gøre noget ved. Vi mennesker er fantastisk dygtige til at fokusere på ting vi alligevel ikke kan ændre. Drop det. Tænk positivt - find ud af hvem du er og hvad som gør dig glad. Husk du skal skabe dig selv.... ikke finde dig selv. Ring til mig - du vil ikke fortryde.

Unge mennesker:
.Jeg tror på at de unge i dag bliver udsat for rigtig mange input og er rigtig presset i forhold til alt det man nu skal..... .
Der bliver stillet umenneskelig store krav til de unge.... og de har svært ved at sortere tingene korrekt.
Alle er unikke og alle er forskellige - derfor tror jeg at et coaching concept som fokuserer på at få de unge godt igennem gymnasiet....med sig selv som base vil være fantastisk for mange unge.

Jeg har selv haft teenage børn og kender til diverse udfordringer samt alle de glæder man kan have sammen med dem hvis man tør lade de unge være sig selv.

Min vision er at alle unge skal lære at forstå at de er unikke.......

Jeg kan hjælpe dig med at sætte nogle mål som er vigtige for dig.... og hjælpe dig med at finde din vej igennem labyrinten.

Husk du er dig.... og jeg kan hjælpe dig med at finde de værktøjer som lige precis passer til dig... så du kan nå alle dine mål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mission At gøre verden til at bedre sted at være ved at hjælpe både børn og voksne til at forstå hvem de er, og hvordan de kan skabe det liv de gerne vil.
Phone 20444471
Web site http://Gomentor.dk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this business person