Denisa Avram Makeup Artist

 —
Rating
Likes Talking Checkins
7 2
About Make-up with Passion - 0764.753.067 - www.denisa-avram.com - Servicii de makeup profesional la cele mai bune preturi. Makeup mireasa, makeup ocazii/de zi
Description Make-up-ul este pentru mine o pasiune pe care o am de mai bine de 7 ani. Am inceput dintr-o joaca, experimentand diverse tehnici pe modele - bune prietene. Rezultatele au fost intotdeauna apreciate, drept pentru care am decis sa imi valorific aceasta pasiune si sa trec la urmatorul nivel.
Dupa absolvirea studiilor de Psihologie, am urmat cursurile de specializare ale unei scoli profesionale pentru make-up artisti. Dupa finalizarea cursurilor, mi-am dedicat si imi dedic in continuare tot timpul pentru a ma perfectiona, pentru a descoperi, inventa si "desena" cele mai moderne si fermecatoare machiaje, care sa puna in valoare si sa amplifice efectul de wow pe care fiecare femeie il provoaca by default :).

Produsele pe care le folosesc sunt : M.A.C. , Calvin Klein , Sephora .

Realizez urmatoarele machiaje:
-machiaj de ocazie,
-machiaj de mireasa (machiajul de proba, pentru mirese, il ofer cadou),
-machiaj de zi,
-machiaj corector,
-machiaj glamour,
-machiaj fantezie,
-machiaj de televiziune si machiaj sedinta foto.
Mission Jobul si pasiunea mea: sa pun in valoare frumusetea care exista deja in fiecare femeie, pentru ca vad machiajul ca pe o extensie a personalitatii, el intotdeauna spune cate ceva despre noi!
Phone +40 764753067
Web site www.denisa-avram.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty