Idealan Profil

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Najvažniji resurs svake firme su ljudi, a najveća privilegija jednog poslovnog tima je da na svim pozicijama budu zaposlene osobe idealnog profila.
Description Idealan profil nema idealne dimenzije, ne sadrži stereotipne crte koje svako mora da poseduje, nema jedinstvenu definiciju. Serijal Idealan profil će iz nedelje u nedelju tragati za novim i drugačijim idealnim profilima. Oni će se, u zavisnosti od radnog mesta za koje konkurišu, razlikovati po obrazovanju, strukturi ličnosti, specifičnim sposobnostima, životnom stilu i socijalnom miljeu, kao i po veštini da sve u studiju i široku javnost ubede da baš oni poseduju osobine idealnog profila za određeno radno mesto.

Svi kandidati koji budu pozvani na testiranje za učešće u emisiji imaće priliku da vide kako izgledaju razgovori za posao, testovi i zadaci. Pored novih iskustava i poslovnih kontakata, kandidati dobijaju i savete o tome koji posao najbolje odgovara njihovom profilu, kao i informacije o obavazama, ali i pravima zaposlenih.

Konačno,takmičari koji dobiju priliku da učestvuju emisiji, moći će da široku javnost upoznaju sa svojim radnim i ljudskim vrlinama, dok pobednik svake emisije potpisuje ugovor o zaposlenju sa kompanijom koja je raspisala konkurs.
Web site http://www.idealanprofil.rs/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community