RAP-erat Shqiptare (offical page)

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About javascript:fs.select_all()
njesha,,,kush e ndjen veten sadopak rap=er ose e plq kete rrym..te behet fans dhe tjua sygjeroj gjith shokve....kodin e kini keshtu qe sa me shume suggest to friends....flm per mirekuptimin
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community