Tampereen seudun joukkoliikenne

Transportation service
Rating
Likes Talking Checkins
173 20
About Muista myös digitaaliset palvelumme: Nella Nettilataus, Lissu Liikenteenseuranta, Repa Reittiopas, aikataulut.tampere.fi, linjakartta.tampere.fi
Description Tampereen kaupunki toimii joukkoliikenneviranomaisena Tampereen kaupunkiseudulla eli Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden Pirkkalan, Tampereen, Vesilahden ja Ylöjärven alueilla. Joukkoliikenneasioista päättävä toimielin on Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta (JOLILA). Kaupunkiseudun ulkopuolella viranomaisena toimii ELY-keskus.

Suurimman osan kaupunkiseudun joukkoliikenteestä tilaa ja suunnittelee Tampereen kaupungin joukkoliikenneyksikkö, joka myös ylläpitää lippujärjestelmää. Liikennepalvelun tuottavat yksityiset liikennöitsijät sekä Tampereen kaupunkiliikenne (TKL). Tampereen kaupungin tilaamasta liikenteestä käytetään nimeä Tampereen seudun joukkoliikenne.
Mission Nysse-liikenteen facebook-sivuilla keskustellaan Tampereen seudun joukkoliikenteestä. Vastaamme kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan (ma-pe klo 9-15), mutta varsinaiset asiakaspalautteet voi lähettää osoitteeseen joukkoliikenne@tampere.fi
tai nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta:
http://joukkoliikenne.tampere.fi/ohjeita-ja-tietoa/asiakaspalvelu/palaute.html

Kerromme Facebookissa myös Tampereen seudun joukkoliikenteen ajankohtaisista asioista ja liikennemuutoksista. Toivomme asiallista ja rakentavaa keskustelua.
Phone +358 3 5656 4700
Web site http://joukkoliikenne.tampere.fi
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this transportation service