Plane per shtepi

 —
Rating
Likes Talking Checkins
7547 15
About KONSULTIME PA PAGES!
Nëse keni nevojë për ndihmë,
na kontaktoni dhe në çdo rast ju do të merrni një përgjigje.
Description FALEMINDERIT PËR MBËSHTETJEN
Së bashku kemi arritur të krijojmë një hapësir ku diskutojmë, komentojmë dhe njihemi më shumë. Dhe, vazhdojm së bashku...
Mission PLANE PER SHTEPI është një nga ofruesit më të madhe të
shtëpive familjare. Ne ofrojmë klientëve tonë sigurinë
dhe shëndetin me një kompani të suksesshme
Overview Studio "Plane per shtepi" është themeluar në vitin 2010. Pronarët dhe menaxherët janë arkitektë plotësisht anëtarë të kualifikuar. Arkitekt Mergim ilazi Kompania e specializuar në zhvillimin e projekteve të investimeve për banim dhe ndërtesa.
Phone +37744241141
Web site http://www.plane-ks.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company