Dutchweek

 —
Rating
Likes Talking Checkins
210 228
About Dutchweek is het toonaangevende evenementenbureau, dat met passie voor wintersport, stijlvolle evenementen organiseert met altijd een Nederlandse touch.
Overview Dutchweek, dat begon als platform ter promotie van de slotweek in Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste evenementen in de sneeuw. Na drie succesvolle edities van Dutchweekend Italia, is de eerste editie van Dutchweekend Saalbach ook een groot succes geworden. Ook dit jaar zullen Dutchweekend Italia en Saalbach weer plaatsvinden.

Dutchweek richt zich op sneeuw evenementen voor iedereen boven de 30 jaar, waar wintersport, maar zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Apres-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen van Dutchweek zal het skigebied oranje kleuren, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte Nederlandse vibe.
Dutchweek streeft naar een brede samenwerking met iedereen die maar iets met Dutchweek van doen heeft, en zo is onze ambitie om uit te groeien tot een waar begrip in de wintersport branche.
Phone 3110303 12 31
Web site http://www.dutchweek.nl
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this travel / leisure