Flashlight-Bateriska Lampa

 —
Rating
Likes Talking Checkins
696 0
About Flashlight, Bateriska lampa, Elektrik
Description ИНФОРМАЦИИ ЗА ИСПОРАКА на батериски лампи низ Македонија:

ЗА НАРАЧКА напишете ни порака од кој модел сакате да ви испорачаме, може да ставите линк од фотографијата во албумот, оставете ваша адреса и телефонски број.
- Можете да нарачате и директно со јавување на нашиот тел. 070/264 065 или 075/248 405
- Нарачката пристигнува наредниот ден од денот на испраќањето.
- Наплатата се врши при приемот на пратката, директо на доставувачот.
- За испораката се наплаќа 110 ден. ( цената на производот + 110 ден ).
- Испорака вршиме до сите населени места во Македонија.

Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail