MConcept

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About MConcept | Уеб дизайн и изработка на сайт
Description Какво е MConcept?

MConcept е бутикова, творческа агенция със седалище в град София. В MConcept, ние вярваме, че добрия дизайн идва от комбинация от проучване, въображение и експериментиране, и трябва да бъде нещо което те кара, както да се усмихнеш, така и да се замислиш.

Нашият опит обхваща всичко от печат до дигитално, включва брандиране, изработка на брошури, уеб сайтове, дигитален маркетинг и опаковки. Ние обичаме да боравим с цветове, както във, така и извън щрихите. Придържаме се към срокове и бюджет, и едновременно с това влагаме творчество и иновации към всеки проект.

Kак работим?
/ 1. Цел

Тази първа стъпка в процеса е да създадем кратък диалог за проекта. Това ще ни даде пълна увереност, че доставяме творческо решение, което пасва и изцяло се вписва в концепцията на вашия бизнес, вашата аудитория, ключовите послания и творческият стил на вашия проект.

/ 2. Проучване

Добрият дизайн включва и широко проучване. Това ще ни помогне да вникнем във вашия пазар и да разработим различна гледна точка. Ще използваме първоначалната ни среща като отправна точка, освен това ще получим допълнително вдъхновение от предишни проекти, дизайн блогове, публикации и дискусии в екипа.

/ 3. Планиране

Важно е да бъдете запознат с работата на вашите конкуренти. Но е още по-важно да се уверите, че това което правим за вас е оригинално. Чрез сътрудничество, нашите дизайнери и писатели “дриблират” с идеи по между си. Ние считаме, че нашите най-креативни концепции идват от идеи родени от един от нас и изградени от целия екип.

/ 4. Дизайн

С детайлното разбиране на изискванията на нашите клиенти, сега можем да работим върху намирането на най-креативните и подходящи решение за вашия проект.

/ 5. Изграждане

След като сте доволни от визията на дизайна, ние ще продължим напред с прототипи, кодиране и развитие на вашия уеб сайт, фокусирайки се върху потребителския опит. Вие ще бъдете част от процеса през цялото време.

/ 6. Тестване

Преди стартирането на сайта ще се мине през един задълбочен процес на тестване и проверка върху редица браузъри и устройства. По този начин вашия сайт винаги ще изглежда по най-добрия начин.

/ 7. Анализ

Ние смятаме, че един сайт никога не е напълно завършен. Нещата се променят постоянно, така че ние ще анализираме съвременните тенденции, след което ще отправяме препоръки за това как нещата могат да бъдат подобрени и освежени.

/ 8. Обучение и изграждане на връзка

Структурата в нашия екип позволява на клиента да комуникира директно с дизайнер, а не с акаунт мениджър, така че вашето послание да не се “разводнява”. Ние се гордеем с насърчаването на дългосрочни работни взаимоотношения с нашите клиенти - подход който ни отличава от другите агенции и проправя път към бъдещи сътрудничества.
Phone 0893448325
Web site http://mconcept.me/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this business services