NordicHardware

Computers / internet website
Rating
Likes Talking Checkins
2235 14
About Sveriges största testare av datorprodukter som slog upp sina portar december 2000 - Som alltid en sajt av entusiaster, för entusiaster!
Description Smartphone, grafikkort, surfplattor eller processorer - NHW.se testar det senaste!
Overview NordicHardware - 10 år inom datorhårdvara

NordicHardware är nu inne på sitt tionde år som webbtidning kring datorhårdvara och har varit en av de ledande aktörerna på webben i Sverige. Tester, nyheter, community, en stor datorbyggarskola samt att vara ledande media inom hårdvarunyheter i Sverige är den huvudsakliga inriktningen. NordicHardware är ett entusiastbaserat magazin där vi fokuserar på entusiaster men vårt material är konsumentvägledande med jämförande tester och artiklar om ny teknik. NordicHardware bedriver varje år Svenska Mästerskapen i Datorprestanda och Överklockning, där vi korar Sveriges bästa överklockare med fina priser genom bland annat livesändningar över Internet. SM går in på sitt nionde event 2010. NordicHardware har två redaktioner, en engelsk och en svensk.

Vi som driver NordicHardware är hängivna entusiaster som brinner för ny teknik och kulturen kring datorer och dess historia. Enligt vår uppfattning är vi den enda publikationen som sätter detta fokus framför allt annat. Det är idag nästan regel istället för undantag att aktörer sätter kommersiella intessen framför communityns bästa och för oss är det viktigt att vara de som håller entusiastfanan högst. Detta är en stolt tradition vi haft sedan starten för 10 år sedan och det tänker vi fortsätta med.

Redaktionen på NordicHardware.com drivs av Chefredaktör Andreas Galistel. Den svenska redaktionen drivs av Chefredaktör Anton Karmehed. NordicHardware har kontor i Halmstad och Malmö. NordicHardware finns också representerat i en mindre Stockholmsredaktion. NordicHardware ägs och drivs av grundaren Henrik Berntsson och Chefredaktören NordicHardware.se, Anton Karmehed. Företaget har sitt säte i Halmstad.
Web site http://www.nordichardware.se
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this computers / internet website