Sokkia

 —
Rating
Likes Talking Checkins
35 0
About SOKKIA ne Shqiperi dhe Kosove:Tirane rr.Reshit Petrela (tek sacioni i Trenit) Mob:+355 67 20 88 060 Prishtine-Fushe Kosove: prane shkolles Mihal Grameno kati 3.tel +38649211181
Mission Ne hyjmë në treg për të emancipuar ofertë, për të ndërtuar një marrëdhënie me klientin dhe për të ofruar një zgjidhje të qëndrueshme për nevojat e klientëve tanë për instrumenta matjeje dhe survejimi.
Overview Duke filluar nga Gushti 2009, GeoTech është distributor ekskluziv i SOKKIA në Shqipëri dhe Kosovë. Falë këtij statusi, ne plotësojmë mozaikun botëror të ofertës për isntrumenta të matjes dhe survejimit në ndërtim, industri, etj. GeoTech sjell në Shqipëri Kosovë dy vlerat kryesore të SOKKIA: Precizion dhe Besueshmëri.

Tirane:
GeoTech sh.p.k.
rr.Reshit Petrela, prane stacionit te trenit
kompleksi Usluga, seksioni 3, Tirane, Shqiperi
Tel: +355 42 420 334
Mob: +355 67 20 88 060
URL: www.sokkia.al
E-mail: info@sokkia.al

Prishtine-Fushe Kosove:
prane shkolles Mihal Grameno kati 3.
tel +38649211181
Web site www.sokkia.al
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service